افشای پشت پرده قرآن سوزی

ساخت وبلاگ

افشای پشت پرده قرآن سوزی

اسدالله افشار

ماه گذشته برای میلیون ها مسلمان در سرتاسر جهان، ماهی سخت و تلخی بود. هنگامی که یک مرد عراقی ساکن سوئد از سوی پلیس دولت سوئد اجازه توهین به اعتقادات مذهبی 1.8 میلیارد نفر را گرفت، جهان اسلام برافر وخته و یکپارچه علیه صدور این مجوز مزورانه خشمگین و وارد صحنه شد.

این مرد با پاره کردن، لگد زدن و سوزاندن قرآن کریم، به این کتاب آسمانی هتک حرمت کرد. این اقدام خشم کشورهای مسلمان در سراسر جهان را برانگیخت. روز پنجشنبه29 تیر ماه سال جاری( 20 جولای 2023) و برای دومین بار ظرف چند هفته اخیر «سلوان مومیکا» شهروند عراقی ـ سوئدی با حمایت پلیس فاشیست سوئد اقدام به اهانت به قرآن کریم کرد. این فرد مزدور، اجیرشده رژیم صهیونیستی باز بار دیگر در حرکتی موهن و اسلام ستیزانه، اقدام به پاره و لگد کردن این کتاب آسمانی و پرچم عراق در مقابل سفارت عراق در استکهلم کرد!

این اقدام شنیع، با واکنش گسترده مسلمانان جهان و برخی دولت های مسلمان و شخصیت های سیاسی مواجه گشته است و آنان همگی خواستار اخراج سفرای سوئد در کشورهای مسلمان شده اند. شایان ذکراست موج گسترده اعتراضات در میان کشورهای اسلامی آغاز شده که نقطه شروع آن از عراق بوده است.

دولت بغداد جلسه‌ای فوری به ریاست «محمدشیاع السودانی»، نخست‌وزیر و فرمانده نیروهای مسلح این کشور برای بررسی اقدامات دولت سوئد تشکیل داد. یک منبع رسمی درباره تصمیم مهم این جلسه گفت که دولت سودان رسماً به همتای سوئدی خود از قصد عراق برای قطع روابط در صورت سوزاندن مجدد قرآن اطلاع داده است.

ساعتی بعد، فرد هتاک در جنایتی تکراری و برای دومین بار، تحت حمایت رسمی پلیس سوئد و جلوی چشمان صدها مسلمان، نسخه‌ای از قرآن کریم را به همراه پرچم عراق در مقابل سفارت این کشور سوزاند. السودانی به وزارت امور خارجه دستور داد تا کاردار عراق را از سفارت این کشور در استکهلم فرا بخوانند. «احمد الصحاف»، سخنگوی وزارت امور خارجه عراق هم خبر داد: دستور بازگشت سفیر عراق از استکهلم و اطلاعیه خروج سفیر سوئد در بغداد صادر شد.

از عصر 29تیر ماه سال جاری تا حوالی شب اهالی استان‌ها و مناطق مختلف عراق با در دست داشتن نسخه‌هایی از قرآن کریم و برافراشتن پرچم عراق به خیابان‌ها آمدند. ساکنان بغداد هم با تجمع در میدان «التحریر» انزجار و خشم خود از اقدامات تروریستی دولت سوئد را با آتش‌ زدن پرچم این کشور نشان دادند.

در هرصورت واکنش های بسیار گسترده بوده و از ایران گرفته تا اردن و لبنان و عربستان اعلام موضع کرده و حتی شخصیت های سیاسی چون سید حسن نصرا...[1] و علی لاریجانی[2] اظهار نظر نموده و خواستار اخراج سفرای سوئد از کشورهای اسلامی شده اند.

ابراز همبستگی دبیر کل سازمان ملل با مسلمانان جهان

«آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل شامگاه پنجشنبه 29 تیر ماه در دیدار با نمایندگان سازمان همکاری اسلامی، نابردباری، خشونت و اقدامات اسلام هراسانه را محکوم و اعلام کرد با جامعه مسلمانان همبستگی دارد.

در بیانیه کتبی که سخنگوی سازمان ملل منتشر کرده، اشاره شده است که گوترش با اعضای سازمان همکاری اسلامی در ساختمان سازمان ملل در نیویورک دیدار کرده است.

طبق این بیانیه، گوترش تاکید کرد که سازمان ملل برای اجرای قطعنامه شورای حقوق بشر «برای مبارزه با نفرت ضد مذهبی که منجر به تبعیض، خصومت و خشونت می شود» تلاش خواهد کرد.

در این بیانیه با تاکید بر اینکه گوترش با جامعه مسلمانان همبستگی دارد، آمده است: «دبیر کل نابردباری، خشونت و اقدامات اسلام هراسانه را که باعث افزایش تنش و ایجاد تبعیض و افراطی‌گری می‌شود، محکوم می‌کند.»[3]

آزادی بیان از نوع سوئدی!

برخی از سیاستمداران در سوئد از اعمال توهین آمیز آتش زدن کتب مقدس دفاع کرده و آنها را بخشی از "آزادی بیان" می نامند. اگرچه دولت سوئد تا حدودی بابت این اقدام عذرخواهی کرد، اما واکنش اولیه نسبت به خشم مورد انتظار مسلمانان بسیار تحقیرکننده بود. یک سیاستمدار راست افراطی سوئدی هنگام حمله به اسلام و مهاجران گفت: «اگر فکر نمی‌کنید که آزادی بیان وجود داشته باشد، باید در جای دیگری زندگی کنید.»

دلیل اینکه دولت‌های غربی اجازه می‌دهند قرآن کریم را به بهانه آزادی بیان بسوزانند، اما کسی را که می‌خواهد پرچم دگرباش جنسی را بسوزاند، جلوگیری و زندانی می‌کنند، کاملاً مشخص، روشن، آشکار و مشهود است. اروپا هنوز از گذشته امپریالیستی آلوده خود جدا نشده است. مقامات اروپای غربی از مردم خود می خواهند که به این باور برسند که مهاجران مقصر اقتصاد نابسامان و امنیت شکسته کشورهایشان هستند. نشان دادن مسلمانان به عنوان گروهی از شهروندان غیرمتمدن، خشمگین و رام نشده ممکن است بی عدالتی علیه ملت های مسلمان را توجیه کند. آنچه اروپایی‌ها این بار انتظار نداشتند، دخالت شدید شخص ثالث در اعمال نفرت‌آمیز علیه مسلمانان بود.

چه کسی از قرآن سوزی سود می برد؟

چند روز پس از آخرین حادثه هتک حرمت به قرآن، اطلاعات ایران این مرد عراقی-سوئدی را به سازمان جاسوسی رژیم اسرائیل موساد مرتبط کرد. وزارت اطلاعات ایران در بیانیه‌ای اعلام کرد: این تاکتیک مشترک صهیونیست‌ها است که هر کشتار و اقدام تخریبی را با پروژه جنایتکارانه دیگری همراه می‌کنند تا توجه را از عملیات شیطانی خود منحرف کنند.

اما اسرائیل از سوزاندن قرآن چه نفعی می‌برد؟ رژیم اسرائیل کارزار قرآن سوزی را آغاز کرده است، به این امید که مسلمانان نیز گام های مشابهی بردارند و با سوزاندن کتب آسمانی دیگر مقابله به مثل کنند. کشورهای اسلامی این اقدام را محکوم کردند اما محکومیت های آنها تاکنون مسالمت آمیز بوده است. این زمانی بود که رژیم آپارتاید صهیونیستی تصمیم گرفت قسمت دوم برنامه خود را پیش ببرد. یک مرد ایرانی که هویتش در رسانه های اسرائیل فاش شد، در حالی که در کنار تصویر آیت الله سید علی خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی ایران ایستاده بود، اقدام به سوزاندن انجیل و تورات در دانمارک کرد. این اقدام توسط یکی از اعضای دفتر حفظ آثار رهبر انقلاب اسلامی به شدت از سوی ایران محکوم شد و گفت: رهبر ایران به شدت با هتک حرمت کتب مقدس مخالف است. اما برای اینکه بدانیم آیا این مرد واقعاً با آیت‌الله خامنه‌ای مرتبط بوده است یا خیر، باید نگاهی به نحوه رفتار او با یهودیان و مسیحیان داخل ایران بیندازیم.

رفتار با اقلیت های مذهبی در ایران چگونه است؟

در ایران هتک حرمت به کتب مقدس ممنوع است و مرتکب آن مجرم شناخته شده و به مجازات زندان محکوم می شود. به یهودیان، مسیحیان و زرتشتیانی که در ایران زندگی می کنند کرسی هایی در مجلس داده شده و به آن ها اجازه داده شده است که مراسم مذهبی خود را بدون محدودیت انجام دهند. آنها مدارس ویژه دارند و می توانند در تعطیلات مذهبی خود، از روزهای تعطیلی استفاده کنند و به امور شخصی و دینی خویش بپردازند. بزرگترین گروه غیرمسلمان در ایران ارامنه هستند. در حالی که نسل کشی ارامنه توسط ترکیه به هزاران سال تمدن ارمنی در آناتولی در قرن بیستم پایان داد. اقلیت مسیحی هرگز در ایران آواره یا مورد تبعیض قرار نگرفته است. سیاست‌های اعمال شده در داخل ایران نشان می‌دهد که محکومیت هتک حرمت کتب مقدس توسط جمهوری اسلامی تنها سخنان توخالی نیست. بنابراین، هر کسی که پیرو آیت الله خامنه ای باشد، هرگز به سوزاندن تورات یا انجیل نه فکر می کند و نه اقدام موهنی در این خصوص انجام می دهد. دومین دلیل هتک حرمت را می توان تلاشی از سوی اسرائیل برای واداشتن مسیحیان و یهودیان به این منظور دانست که گروهی از مسلمانان که به اعتقادات آنها توهین می کنند، کسانی نیستند که در عربستان سعودی، مصر یا اردن زندگی می کنند، بلکه کسانی هستند که در داخل ایران زندگی می کنند. این در نهایت می‌تواند به اسرائیل کمک کند تا کمپین گسترده ای علیه ایران و ایرانی راه اندازی نماید و از این آب گل آلود ماهی خود را صید و جار و جنجال های سیاسی را طراحی کند تا اذهان دنیا را از مسائلی که این روزها در چندماه گذشته اسرائیل را تا آستانه جنگ داخلی قرار داده است منحرف سازد و نگاه جامعه جهانی را از اعتراضات و مطالبات مردم اسرائیل متوجه موضوع حساسیت زایی چون قرآن سوزی نماید و متعاقبا با توطئه بیان شده، آغازگر جنگ های مذهبی گردد که متأسفانه در تاریخ نمونه آن در کشورهای اروپایی و فرانسه که بعضا سی سال هم به طول کشیده شده ثبت و ضبط گشته است.[4] اما این توطئه کهنه شده و به خاطر بیداری ملت ها و رهبران آگاه هرگز شاید این اتفاق زشت و نامیمون نخواهیم بود.

حالا چی؟

غرب به سرعت متوجه عواقب جدی اعمال استکباری خود شده است. مقامات غربی، مانند رؤسای ناتو و سازمان ملل، در نهایت اقدام نفرت انگیز مرد عراقی-سوئدی را محکوم کردند. اما اروپا باید سعی کند از تحریکات مشابه در آینده دوری کند، زیرا ممکن است به پای خود شلیک کند و همه چیز با تحریک ناخواسته یک جنگ مذهبی نتیجه معکوس داشته باشد. چنین شرایطی تنها به نفع رژیم اسراییل خواهد بود، زیرا زمانی که وجهه مسلمانان خدشه دار شود، می تواند آزادانه فلسطینی ها را بکشد. همچنین می تواند در میان مسیحیان و یهودیان این فکر را بارور کند که ایران می خواهد علیه آنها اقداماتی را انجام دهد؛ با این ترفند متحدانی را به سوی خود کشانده و آن ها را برای پروژه اسلام ستیزی و آشوب سازی در سطح بین المللی و در امان ماندن از اعتراضات داخلی معترضان اسرائیلی با خود همراه سازد. [5]

مسلما این توطئه رژیم غاصب کودکش صهیونیزم محکوم به شکست است و راه به جایی نخواهد برد و به طور قطع اعتراضات گسترده داخلی علیه دولت نتانیاهو ؛ طومار این دولت فاشیست افراطی را با رژیم منحوس اشغالگر قدس باهم خواهد پیچید و این روز با توجه به تحلیل تحلیل گران صهیونیستی نزدیک است.

جمعه: 30 / 04 1402- 3 محرم الحرام 1402- 21 جولای 2023


[1] - سید حسن نصر الله، دبیر کل حزب الله لبنان در سخنرانی خود به مناسبت شب‌های محرم اعلام کرد: ما شاهد اهانت و بی حرمتی به قرآن کریم در سوئد، آتش زدن پرچم کشور عراق و اهانت به یک کشور و مردم آن بودیم.دبیر کل حزب الله لبنان تاکید کرد، آنچه در سوئد شاهدیم، ادامه تحریک احساسات مسلمانان بوده و کاملا روشن است کسی که اقدام به آتش زدن و اهانت به قرآن کریم کرد با اجازه و مجوز دولت سوئد این کار را انجام داد.سید حسن نصر الله خاطرنشان کرد اهانت به قرآن کریم، بی حرمتی به همه مسلمانان است و این حق مردم است تا خشم و عصبانیت خود را ابراز دارند.وی در ادامه گفت: از ملت‌های عربی و اسلامی می‌خواهم تا از دولت‌های خود مطالبه کنند سفرایشان را از سوئد خارج و نیز سفرای سوئد را از کشورشان اخراج کنند.

[2] - آزادی در مکتب آنان این‌گونه توصیف می‌شود که فرد تا آنجا در انجام امور آزاد است که صدمه‌ای به دیگران نرسانَد. جدای از نارس‌بودن این نظریه، که بسیاری از متفکران آن را نقد کرده‌اند، وقتی عملی صدمهٔ روحی به بسیاری از ملت‌ها وارد می‌کند و امنیت جهان را با اقدامات افراطی طرفینی مهیای مخاطرات جدی می‌کند، نمی‌توان ساده‌انگارانه آن را در حد اعمال متعارف و مجاز دانست که ملاک آن‌ها را فقدان صدمه حسی برای دیگران می‌پندارند.

گرچه بزرگان ادیان مختلف و بسیاری از مسئولان کشورها و سازمان‌های بین‌المللی این عمل را محکوم کردند، ولی تکرار این اقدام پلید نشانگر ناتوانی این حد از ابراز تأسف است. من پیشنهاد آقای سیدحسن نصرالله را مفید و لازم می‌دانم که کشورهای اسلامی سفرای کشور سوئد را اخراج کنند، حتی با این فرض که مملکت سوئد نیز عملی متقابل انجام دهد. غرب باید متوجه شود رعایت حریم قرآن در حدی است که روی همه مناسبات کشورهای اسلامی با آن‌ها تأثیر می‌گذارد. علاوه‌براین، کشورهای اسلامی با چنین اقدامی از اعمال افراطی متقابل جلوگیری می‌کند و از امنیت جهانی حفاظت خواهد کرد.»

[3] - سایت تابناک: پنجشنبه ۳۰ تيرماه ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۷- کد خبر: ۱۱۸۴۲۵۶.

[4] - جنگ های مذهبی اروپا مجموعه ای از جنگ هایی بود که در طول قرن های ۱۶، ۱۷ و اوایل قرن ۱۸ در اروپا به راه افتاد. پس از آغاز اصلاحات پروتستانی در سال ۱۵۱۷، جنگ ها نظم مذهبی و سیاسی را در کشورهای کاتولیک اروپا یا جهان مسیحیت مختل کرد.انگیزه های دیگر در طول جنگ ها شورش، جاه طلبی های سرزمینی و درگیری های قدرت های بزرگ بود. در پایان جنگ سی ساله ( ۱۶۱۸۱۶۴۸ ) ، فرانسه کاتولیک با نیروهای پروتستان علیه سلطنت کاتولیک هابسبورگ متحد شد. جنگ ها تا حد زیادی با پیمان صلح وستفالی ( ۱۶۴۸ ) پایان یافت، که نظم سیاسی جدیدی را ایجاد کرد که اکنون به عنوان حاکمیت وستفالی شناخته می شود. جنگ های مذهبی اروپا به عنوان جنگ های اصلاح طلبی نیز شناخته می شود. در سال ۱۵۱۷، اعلامیه نود و پنج ماده ای مارتین لوتر تنها دو ماه طول کشید تا با کمک چاپخانه در سراسر اروپا پخش شود، و توانایی های امپراتور مقدس روم، کارل پنجم و پاپ برای مهار آن بسیار زیاد بود. در سال ۱۵۲۱، لوتر شد، و شکاف درون مسیحیت غربی بین کلیسای کاتولیک روم و لوتری ها را مهر و موم کرد و در را برای دیگر پروتستان ها باز کرد تا در برابر قدرت پاپ مقاومت کنند. اگرچه بیشتر جنگ ها با پیمان صلح وستفالی در سال ۱۶۴۸ پایان یافت، درگیری های مذهبی حداقل تا سال ۱۷۱۰ در اروپا ادامه داشت. اینها شامل جنگ های ساووار - والدنزیا ( ۱۶۵۵۱۶۹۰ ) ، جنگ نه ساله ( ۱۶۸۸۱۶۹۷ ) ، و انقلاب شکوهمند و جنگ ویلیامیت در ایرلند، و جنگ جانشینی اسپانیا بود ( ۱۷۰۱۱۷۱۴ ) . اینکه آیا این جنگ ها باید در جنگ های مذهبی اروپایی گنجانده شوند بستگی به تعریف «جنگ مذهبی» دارد و اینکه آیا این جنگ ها را می توان صرفاً «اروپایی» ( یعنی بین المللی و نه داخلی ) در نظر گرفت.

جنگ های مذهبی فرانسه ( ۱۵۶۲۱۵۹۸ ) نام دوره ای از جنگ داخلی و عملیات های نظامی میان کاتولیک ها و پروتستان های فرانسه بود. یکی از دلایل مهم شروع این جنگ، منازعات فرقه ای میان دودمان های اشرافی فرانسه مانند دودمان بوربون و خاندان گیز محسوب می شود. شمار دقیق نبردها یا تلفات و حتی مدت زمان جنگ های مذهبی امری کاملاً مشهود نیست؛ اکثریت مورخان بر این باورند که پیمان نانت که در ۱۵۹۸ میلادی امضاء شد، پایان دهنده جنگ بود، اما عده ای دیگر بر این باورند که پیمان آلس که در ۱۶۲۹ میلادی به امضاء رسید، پایان راستین جنگ است. اما همه بر این موضوع هم رای هستند که کشتار واسی در ۱۵۶۲ میلادی، آغازگر جنگ های مذهبی فرانسه بود.جنگ های مذهبی فرانسه به ضعیف شدن قدرت مطلقه پادشاهی انجامید. این جنگ ها از زمان فرانسوای دوم آغاز شد و در همه دوره حکومت شارل نهم و آنری سوم ادامه یافت و سرانجام در زمان آنری چهارم، نخستین شاه فرانسه از خاندان بوربون، به پایان رسید.

5- Hojat Ansari. Mona. Israeli instigation of burning holy books intended to incite religious war. Tehran Times (TT ). July 19, 2023 - 17:30

اسد...
ما را در سایت اسد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : asadollah587o بازدید : 52 تاريخ : دوشنبه 2 مرداد 1402 ساعت: 0:50