تراژدی هولناک و دهشت زای بمباران مدارس در غزه

ساخت وبلاگ

تراژدی هولناک و دهشت زای بمباران مدارس در غزه

اسدالله افشار

شاهدان و تصاویراختصاصی به دست آمده توسط الجزیره صحنه تلخی را در مدرسه شادیه ابو غزاله درغزه فاش کردندکه درآن غیرنظامیان ازجمله زنان، کودکان ونوزادان پناهجوتوسط نیروهای اسرائیلی اعدام شدند.

مدرسه شادیه ابو غزاله، واقع در منطقه الفلوجه در غرب اردوگاه آوارگان جبلیه، در میان تشدید خشونت های اسرائیل به پناهگاهی برای بسیاری از بی پناهان بی دفاع و مظلوم مردم غزه تبدیل شده است. با شدت گرفتن درگیری ها و شدیدتر شدن بمباران ها، غیرنظامیان غزه ای به دنبال امنیت در مدرسه بودند و آن را مکانی برای پناه می دانستند تا جان خود را حفظ کنند و از درنده خویی و وحشی گری نظامیان فاشیست جانی قاتل صهیونیستی که روی مغولان و نازیسیم را در تاریخ سفید کرده اند در امان بمانند.

در حالی که مناطق اطراف با بمباران شدید مواجه بودند، شاهدان عینی تأیید می کنند که مدرسه یاد شده زیربارحملات شدید قابل توجه هوایی قرار داشته و ساختمان این مدرسه تخریب و ویران گشته است، این واقعیتی است که از اوضاع میز و نیمکت کلاس ها که از بین رفته اند می توان تأیید گرفت. با این حال، الجزیره گزارش داد که روزچهارشنبه13 دسامبر( 22آذر 1402) فیلم و تصاویری را به دست آورده که تصویری دلخراش از اجساد انباشته شده در داخل مدرسه را ترسیم می کند.

شاهدان صحنه های دلخراشی را درمدرسه شادیه ابوغزاله نقل می کنند که درآن نیروهای اسرائیلی به شیوه های غیرانسانی، اعدام وحشیانه بسیاری ازغیرنظامیان مظلوم و بی دفاع ازجمله زنان، کودکان و نوزادان را درحالی که به داخل محوطه مدرسه پناه برده بودند،فجعیانه و باقساوت هرچه تمام تربه قتل رسانده وکشته اند.

گزارش‌های مربوط صحنه حمله بی‌رویه سربازان اسرائیلی را توصیف می‌کنند. زنی که در جریان این حادثه حضور داشت گفت: «سربازان جنایتکار اسرائیلی وارد مدرسه شدند و به سمت آنها تیراندازی کردند. همه مردان را گرفتند، سپس وارد کلاس‌ها شدند و به روی یک زن و همه بچه‌هایی که همراه او بودند با قساوت و شقاوت دیوانه وارغیرقابل توصیف، تیراندازی کردند.»

این زن به طرز نگران کننده ای تأکید کرد که در میان قربانیان کودکان تازه متولد شده نیز وجود دارند. اوبا وحشتی که در جانش نشسته بود، ابراز تأسف کرده و اظهار داشت: «سربازان اسرائیلی آن خانواده‌های بی‌گناه را به طور کامل اعدام کردند.»

گواهی و شهادت‌های تلخ شاهدان به وضوح یک قسمت هولناک را نشان می‌دهد که به نظر می‌رسد یک عمل نسل‌کشی علیه غیرنظامیانی صورت گرفته است که به دنبال پناهگاهی درمیان درگیری‌های جاری در غزه بوده وهستند.

این گزارش‌ها مجموعه اخبارناراحت‌کننده‌ای را روایت می کنندکه تلفات غم‌انگیزنسل‌کشی بر غیرنظامیان بی‌گناه را از سوی رژیمی نامشروع و جعلی و جنایتکار جنگی، بیش از پیش برجسته می‌ سازد.

در زیر به چند نمونه از شرارت های اسرائیل در حمله به مدارس غزه که در رسانه ها و شبکه های اجتماعی آمده است، اشاراتی خواهیم داشت:

1-اسرائیل در ۸ مرداد ۱۳۹۳ و در جریان حمله به غزه «دبستان دخترانه ابوحسین» وابسته به سازمان ملل در جبلیه واقع در نوار غزه را هدف قرار داد.اسرائیل پیش‌تر از فلسطینیان خواسته بود تا خانه‌های خود را ترک کنند در غیر اینصورت با خطر مرگ مواجه‌اند. پس از آن و هنگامی‌که بیش از سه هزار تن که اغلب آنان زن و کودک بودند در این دبستان دخترانه پناه گرفته بودند در آستانه سحر این مدرسه هدف حمله اسرائیل قرار گرفته و دست کم 44تن از جمله ده نفر از کارکنان سازمان ملل کشته و تعداد زیادی زخمی شدند. اغلب قربانیان زن و کودک بودند. این حمله موجی از محکومیت جهانی را بر انگیخت و حتی انتقادات آمریکا (حامی اصلی اسرائیل) را نیز در پی داشت. منابع سازمان ملل گفتند که اسرائیل اجازه تخلیه این ساختمان را پیش از حمله تانک‌های خود، نداده است. بیش از ۱۱۸۰۰۰ تن از فلسطینیان از هراس یورش و کشتار اسرائیل به مدارس سازمان ملل پناه برده‌اند و بیش از ۴۴٪ از باریکه غزه در نتیجه این حملات غیرقابل سکونت شده‌است. ارتش اسراییل در پی این کشتار کودکان ۴ ساعت اعلام آتش‌بس کرد. سازمان ملل این حمله را ننگ جهانی برای اسرائیل دانست.

سازمان ملل اسرائیل را به جنایات جنگی متهم ساخته است.[1] این برای دومین بار است که اسرائیل مدارس سازمان ملل را در تهاجم سال ۲۰۱۴ هدف حمله قرار می‌دهد. با این کشتار تعداد قربانیان فلسطینی که اکثر آنان زنان و کودکان هستند به بیش از ۱۲۰۰ تن و تعداد مجروحان به بیش از ۷۰۰۰ تن رسید.[2]

2- رژیم غاصب اسرائیل پنجشنبه، ۲ نوامبر( 11 آبان 1402)، در بیست‌وهفتمین روز عملیات «طوفان الاقصی»، یک مدرسه دیگر وابسته به آنروا (آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد) در اردوگاه « الشاطئ» را بمباران کرد.

این مدرسه در این اردوگاه را که شمار زیادی از آوارگان فلسطینی به آن پناه آورده بودند، را بمباران کرد و الجزیره نیز نوشت که ارتش رژیم اشغالگر در حمله به این مدرسه، از بمب‌فسفری استفاده کرده است.

تصاویرمنتشر شده از لحظه بمباران این مدرسه در اردوگاه الشاطئ درغزه، استفاده رژیم صهیونیستی از این بمب‌های فسفری را نشان می‌دهد.

این حمله به مدرسه متعلق به آنروا در حالی صورت گرفت که ، «فیلیپ لازارینی» کمیسر کل آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا) برای نخستین بار از زمان جنگ غزه، از این منطقه فلسطینی تحت محاصره، بازدید به عمل می آورد و گفت: «این اولین بار است که از زمان آغاز این جنگ وحشتناک در حدود چهار هفته پیش، به من اجازه ورود داده شده است... ابعاد این تراژدی بی‌سابقه است».

وی پس از بازدید از یکی از مدارس آنروا در رفح واقع در جنوب غزه با اشاره به کشته شدن ۷۰ کارمند آنروا از آغاز جنگ کنونی غزه گفت: «میزان پریشانی و شرایط غیربهداشتی زندگی فراتر از درک بود. همه فقط آب و غذا می‌خواستند».[3]

3- درحمله هوایی جمعه شب 3 نوامبر( 12مهر1402) رژیم صهیونیستی به مدرسه محل اسکان آوارگان در منطقه الصفتاوی در شمال شهر غزه، دستکم ۶۳ فلسطینی شهید و ده‌ها نفر نیز زخمی شدند.

4- جنگنده‌های رژیم اسرائیل بعدازظهر 18 نوامبر(27مهر1402) مدرسه «الفاخوره» در اردوگاه «جبالیا» در شمال غزه را بمباران کردند که طبق آخرین گزارش‌ها تاکنون بیش از ۲۰۰ نفر در این حمله وحشیانه به شهادت رسیده‌اند.

این مدرسه وابسته به سازمان ملل (آنروا) است و آوارگان را در خود جای داده بود که بیشتر آن‌ها کودک هستند. همزمان با این مدرسه، مدرسه «تل الزعتر» نیز هدف بمباران قرار گرفت.

آژانس امدادرسانی اونروا نیز در اطلاعیه‌ای گفت که به شکل روزانه مدارس و مراکز آوارگان را به اطلاع اسرائیل می‌رساند تا از حملات مصون بماند.

رسانه‌های فلسطینی گزارش می‌دهند که منطقه جبالیا به شدت زیر بمباران هوایی ارتش اشغالگر اسرائیل قرار دارد و اشغالگران از انواع بمب‌ها از جمله بمب‌های ممنوعه فسفری در این حمله بهره می‌برند.

وزارت بهداشت فلسطین نیز گفته است که صدها نفر در حمله به دو مدرسه الفاخوره و تل الزعتر شهید و مجروح شده‌اند.[4]

شایان ذکر است رژیم صهیونیستی از آغاز عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر گذشته در پاسخ بیش از هفت دهه جنایت این رژیم علیه مردم فلسطین، هتک حرمت مسجدالاقصی و محاصره نوار غزه، بارها بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، مساجد و مدارس فلسطینی را هدف بمباران قرار داده است. پیشتر مقامات رسمی فلسطینی در غزه اعلام کرده بودند که حملات رژیم صهیونیستی به ۲۱۲ مدرسه خسارت وارد شده و فعالیت ۴۵ مدرسه متوقف شده و ۲۵۱۰ دانش‌آموز در پایه‌های مختلف تحصیلی به شهادت رسیده‌اند.

در طول 70 روز از این جنگ نابرابرکه با قتل و کشتار و تخریب و ویرانی و نسل کشی همراه بوده است؛ بیش از 18000 فلسطینی در حملات اسرائیل کشته شده اند که حدودا نزدیک به 8000نفر از آنان کودکان بی گناه بوده اند.[5]

در پایان تأکید می شود تراژدی هولناک و دهشت زای بمباران مدارس در غزه که پناهگاه مردم غیرنظامی می باشد با حمایت غرب از رژیم صهیونیستی صورت گرفته و می گیرد، و این حمایت مطلق؛ عملا چراغ سبز و مجوزی برای تل آویو در ادامه کشتار بی‌رحمانه کودکان و زنان فلسطینی است که همچنان نزدیک به 70 روز است ادامه داشته و دارد اما آن که پیروز این میدان بوده است بنا به اعتراف تحلیل گران، صاحب نظران و حتی مقامات نظامی و امنیتی و سیاسی رژیم صهیونیستی؛ مردم غزه هستند. چنان چه «بنی گانتز» عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی جنگ کنونی این رژیم در نوار غزه را جنگ موجودیتی برای اسرائیل دانسته است. وی در ادامه سخنانش گفت که این جنگ، بهای سنگین، دردناک و سختی برای این رژیم به همراد داشته است.

و از سوی دیگر«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا سه شنبه شب 21آذر(1402) در سخنانی هشدار داد که اسرائیل در حال از دست دادن حمایت جامعه جهانی است و امنیت یهودیان به معنای واقعی کلمه در خطر است.

و بالاخره با فشار افکار عمومی جهانیان در 5 قاره اعضای سازمان ملل متحد بامداد چهارشنبه طی رأی‌گیری در مجمع عمومی، به قطعنامه‌ای غیرالزام‌آور برای برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه رأی دادند.

این قطعنامه با ۱۵۳ رأی موافق، ۱۰ رأی مخالف و ۲۳ رأی ممتنع به تصویب رسید و از رژیم صهیونیستی می‌خواهد فوراً حملات به نوار غزه را پایان دهد. این اگر نامش پیروزی نیست پس چیست؟ رژیم نامشروع اسرائیل امروز محکوم و مطرود مردم دنیا می باشد و قطعا دیر یا زود جهانیان تکلیف این رژیم جعلی غاصب کودک کش را خود روشن خواهند کرد و معطل سازمان ها و مجامع بی خاصیت تحت نفوذ آمریکا نخواهند ماند.

پنجشنبه: 23 / 09 / 1402- 30 جمادی الاولی 1445- 14 دسامبر 2023


[1] - اسرائیل پیش از این نیز پیرامون اقدامات خود در غزه به جنایات جنگی متهم و در دادگاهها نیز تحت تعقیب قرار گرفته بود. در سال ۲۰۰۵ فلسطینیان توانستند با شکایت در دادگاههای بریتانیا ژنرال دورون آلموگ از فرماندهان ارتش اسراییل در یورش به غزه را تحت تعقیب به اتهام جنایات جنگی قرار دهند. در شرایطی که وی به همراه خانواده اش توسط هواپیمایی اسرائیلی ال عال عازم لندن بود، دادگاه حکم جلب وی را صادر کرد. اما وابسته نظامی اسراییل با اطلاع یافتن از این موضوع پیش از پیاده شدن در هواپیما باقی ماند و پلیس انگلیس نیز از ترس درگیری با ژنرال اسرائیلی و محافظانش از بازرسی هواپیما در فرودگاه لندن و بازداشت وی خودداری کرد و او توانست به اسراییل بازگردد و از محاکمه بگریزد اقدامی که از سوی رسانه‌ها به فراری دادن وی تعبیر شد. این رویداد که در سال ۲۰۰۵ اتفاق افتاده بود در سال ۲۰۰۸ توسط روزنامه گاردین افشا گردید.

2- Guardian. Washington Post. USAnews. Telegraph. Independent. Time. Iishtime. India.

[3] - خبرگزاری فارس: پنجشنبه 11 آبان ماه 1402/ ۱۰:۲۵

[4] - تابناک: شنبه 27 آبان ماه 1402 / ۱۱:۵۷- کد خبر: ۱۲۰۵۲۱۴.

5- Israeli Forces Accused of Executing Civilians Sheltering in Gaza School. Tasnim News Agency. Translator; Asadollah Afshar . December, 13, 2023 - 15:41.

اسد...
ما را در سایت اسد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : asadollah587o بازدید : 28 تاريخ : دوشنبه 27 آذر 1402 ساعت: 16:24