عدم تحقق اهداف رژیم صهیونیستی در جنگ غزه

ساخت وبلاگ

عدم تحقق اهداف رژیم صهیونیستی در جنگ غزه

اسدالله افشار

به گفته وزارت بهداشت فلسطین در روز شنبه23 دسامبر( 2 دی 1402)، حداقل 201 فلسطینی بر اثر بمباران رژیم صهیونیستی طی 24 ساعت گذشته به شهادت رسیدند. در همین مدت 368 فلسطینی دیگر نیز در این منطقه زخمی شدند.

مجموع کشته شدگان توسط نیروهای اسرائیلی از 7 اکتبر ( 15 مهر 1402) در غزه تا به امروز که 78 روز از آن می گذرد به 20258 نفر و مجروحان به 53688 نفر رسید که بین شهدا 8 هزار کودک و 6 هزار و 200 زن دیده می‌شود. قطعا آمریکا همچنان با حمایت بی‌قید و شرط خود با متحدانش از رژیم جعلی و نامشروع صهیونیستی، ارسال تسلیحات و وتوی قطعنامه‌های آتش‌بس مشوق اصلی کشتار بی‌امان مردم مظلوم فلسطین توسط ماشین جنگی صهیونیست‌هاست.

«دیوید هرست» نویسنده انگلیسی و سردبیر پایگاه خبری میدل ایست آنلاین در مقاله‌ خود با اشاره به شهادت حدود ۲۰ هزار فلسطینی که ۷۰ درصد آنها زنان و کودکان هستند، تأکید کرد؛ خسارتی که امروز به بار آمده زمینه ساز جنگ به مدت ۵۰ سال دیگر خواهد بود و نسل‌های آینده فلسطینیان و عرب‌ها و مسلمانان به هیچ وجه وحشی‌گری‌های امروز رژیم صهیونیستی در نوار غزه را فراموش نخواهند کرد.

او در این مقاله اشاره دارد که جنگ غزه ارزیابی‌های اشتباه رژیم صهیونیستی را نشان داد و فاجعه اخلاقی و نظامی برای این رژیم رقم زد، جنگی که مقاومت آن را به راه انداخت و باعث خشم جامعه عربی و جهانی از رژیم صهیونیستی شد.

وی در این یادداشت تصریح دارد که اسرائیلی‌ها همان اشتباه فرانسوی‌ها در الجزایر را تکرار کردند، زمانی که فرانسوی‌ها بیش از یک و نیم میلیون الجزایری را بین سال‌های ۱۹۵۴ و ۱۹۶۲ کشتند و تصور می‌کردند که به این صورت پیروز جنگ خواهند بود، اما وقتی که جنگ به پایان رسید، مجبور به خروج از این کشور شده و استقلال آن را به رسمیت شناختند. این در حالی است که ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکایی‌ها نیز نشان می‌دهد که محبوبیت حماس از زمان آغاز جنگ در غزه افزایش یافته است.[1]

شرم آوراست سکوت مجامع بین المللی، مراکز و کانون های فرهنگی و اجتماعی در دنیا، نخبگان و شخصیت های برجسته علمی و سیاسی و هنری، كارتونيست‌هاي مطرح نشريات معتبر در سراسرجهان، مقاله‌نويسان ستون‌هاي سياسي و اجتماعي، تحلیل گران، موسيقيدانان، نقاشان، مجسمه‌سازان، ورزشكاران، متفكران، سلبریتی ها و... در برابر جنايات يك رژيم جعلی نامشروع غاصب سفاك که گویی خود را به خواب زده اند و به خوابي زمستاني فرو رفته اند تا درد و رنج مردم بی دفاع و مظلوم غزه را نه ببینند و نه صدای آنان را که جهان را به کمک می طلبند بشنوند.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که 18 نفر در حمله به خانه ای در اردوگاه آوارگان نصیرات در مرکز غزه به شهادت رسیدند، زیرا در هفتاد و هشتمین روز تهاجم اسرائیل به اهداف دیگری از نوار غزه اصابت کرد.

این قتل عام پس از آن صورت گرفت که شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه ای را تصویب کرد که در آن خواستار ارسال «فوری، ایمن و بدون مانع» کمک های حیاتی به غزه شدند. [2]

همچنین شورای امنیت سازمان ملل تنها خواستار ایجاد "شرایط برای توقف پایدار خصومت ها" گردیده، اما هیچ گاه به دنبال پایان فوری نسل کشی اسرائیلی ها جانی جنایتکار نبودند!

اعضا؛ روزها بر سر این عبارت با هم مشاجره داشتند. به اصرار واشنگتن، آنها برخی از مقررات را کاهش دادند و از درخواست آتش بس که جنگ را متوقف می نمود اجتناب کردند.

هنوز مشخص نیست که این رأی گیری چه تأثیری برزمینی که مردم غزه مجبوربه ورود به پناهگاه ها یا چادرهای شلوغ شده اند و در تلاش برای یافتن غذا، سوخت، آب و مراقبت های پزشکی هستند، چه خواهد بود. بلافاصله پس از رأی گیری در سازمان ملل، رژیم صهیونیستی مجددا به حمله و هجوم خود ادامه داد.

الی کوهن وزیر امورخارجه دولت افراطی رژیم غاصب صهیونیستی با وقاحت و بی شرمی هرچه تمام تر اعلام کرد؛ اسرائیل به جنگ خود با غزه ادامه خواهد داد.

حماس هم در بیانیه ای اعلام نمود که به دلیل بمباران اسرائیلی ها، ارتباط خود را با گروهی که مسئولیت پنج اسیر اسرائیلی در نوار غزه را بر عهده دارد، قطع کرده است.

ابوعبیده، سخنگوی گردان های القسام شاخه مسلح حماس، گفت که حماس معتقد است اسرا در جریان حمله اسرائیل کشته شده اند.

رفعت العیدی در حالی که در مقابل اجساد خونین در کفن پیچیده ایستاده بود، گفت: «آنچه در راهروهای شورای امنیت سازمان ملل می گذرد، تئاتر و مسخره ای بیش نیست. "این یک نسل کشی است."

با گذشت 78 روز از تهاجم اسرائیل، بیمارستان‌ها در سراسر این منطقه فعالیت خود را متوقف کردند. فلسطینی‌های آواره که با بیماری‌های مزمن دست و پنجه نرم می‌کنند، در نتیجه این وضعیت وخیم، تلفات عمیق و غم انگیزی را تجربه کرده‌اند.

دفتر رسمی دولت محلی غزه از فروپاشی کامل خدمات خود خبر داد.

شهرداری غزه روز شنبه در ایکس نوشت: پس از 78 روز کار زیر آتش و به دلیل ادامه تجاوزات و قطع کامل سوخت، متأسفانه فروپاشی سیستم خدمات شهری را اعلام می کنیم.

ساختمان اصلی شهرداری غزه، واقع در میدان فلسطین در شهر غزه، در هفته‌های اخیر در اثر گلوله باران اسرائیل تخریب شده است.

این بمباران های وحشتناک ویرانگر اسناد و آرشیوهای ملی و شهری را با قدمت بیش از 100 سال از بین برده است.

ماه گذشته، شهرداری غزه، رژیم فاشیستی اشغالگر صهیونیستی را به هدف قرار دادن عمدی بایگانی ها متهم کرد تا "شهر را در هرج و مرج فرو برد و هر چیزی را که نماد تاریخ و تمدن شهر است نابود کند".

به گزارش خبرگزاری وفا، در کرانه باختری اشغالی، نیروهای اسرائیلی به چندین شهرک یورش بردند.

منابع این خبرگزاری گفتند که نظامیان رژیم صهیونیستی قبل از سحر با همراهی یک بولدوزر و خودروهای نظامی وارد جنین شدند.

بر اساس گزارش ها، سربازان به چندین خانه در نزدیکی اردوگاه پناهندگان جنین یورش بردند، تک تیراندازها را مستقر کردند و چندین نفر را دستگیر نمودند. به گزارش وفا، در حین انجام تهاجم، برق در کمپ پناهندگان و مناطق اطراف آن قطع گردید.

حملاتی نیز در بیت لحم، اریها، اردوگاه آوارگان قلندیه، الخلیل، یطا و شهرهای بیتا و قریوت در جنوب نابلس گزارش شده است. با وجودی که درگیری ها در چندین منطقه رخ داده، اما از مجروح شدن مردم گزارشی منعکس نگردیده است که خود جای سئوال و تعجب دارد.[3]

جان کلام این که رژیمِ جانیِ جنایتکارِکودک کشِ صهیونیستی پس از78روز حملات جنون‌آمیز و لجاجت‌مآبانه و گستاخانه در جنگ غزه، نه به دستاوردی رسیده و نه توانسته است «حذف حماس» را فراهم آورد و نه توانسته است موجب کوچ اجباری مردم غزه از سرزمین مادریشان شوند و لذا باید گفت این رژیم آپارتاید نامشروع به بن بست رسیده و با تمام جنایاتش که از سوی آمریکا و متحدانش حمایت می شود، قادر به تحقق رؤیاهای نتانیاهو و دولت افراطی او نیستند و همین موضوع باعث بروز شکاف و سردرگمی در ساختار و تشکیلات سیاسی صهیونیست ها شده است تا جایی که یدیعوت آحارانوت این رسانه عبری اعلام داشته: آمریکا به دلیل پیشروی کند ارتش در نوار غزه از اسرائیل ناامید شده است؛ واشنگتن فکر می‌کرد ارتش بتواند در این مدت زمان، وارد مناطق بیشتری از نوار غزه شود.

عدم تحقق اهداف رژیم صهیونیستی در جنگ غزه، موقعیت نتانیاهو را در مسیر قدرت بی ثبات کرده تا جایی که ایهود باراک و ایهود اولمرت دو نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی خواستار برکناری فوری نتانیاهو از سمت خود شدند. اولمرت ضمن درخواست برای آتش بس فوری، افزود نتانیاهو باید متوجه می‌شد که هیچ شانسی برای دستیابی به انتظارات و اهداف خود در غزه ندارد. وی بی‌بی را به اتخاذ روشی مشتمل بر فریب، تقلب و نمایش سیاسی متهم کرد و آن را دولت دروغگوی محض نامید. باراک نیز با لحنی کنایه‌آمیز نتانیاهو را تهدیدی برای رژیم صهیونیستی دانست و افزود: «نتانیاهو کشتی تایتانیک اسرائیل را رهبری و ما را غرق کرد، در حالی که ما در کشتی بودیم. او اکنون می‌خواهد فرمان کشتی جایگزین را در دست بگیرد.»[4]

یکشنبه: 3 / 10 / 1402- 10 جمادی الثانی 1445- 24 دسامبر2023


[1] - جوان آنلاین: شنبه 2 دی ماه 1402- ۱۷:۵۸- کد خبر: 1205727.

[2] - پس از تأخیرهای فراوان، شورای امنیت سازمان ملل روز جمعه 22 دسامبر( 1 دی 1402) قطعنامه‌ای را تصویب کرد که در آن خواستار تسریع فوری کمک‌ها به غیرنظامیان غزه شد، اما خبری از درخواست‌های اولیه برای «تعلیق فوری خصومت‌ها» بین اسرائیل و حماس دیده نمی‌شود. این قطعنامه با ۱۳ رای موافق و دو رای ممتنع آمریکا و روسیه به تصویب رسید. اینکه چرا ۱۵ کشور عضو شورای امنیت تا کنون نتوانسته‌ بودند بر سر صدور یک قطعنامه برای کم کردن از تلفات غیرنظامیان به توافق برسند به واژگان به کار رفته در متن‌های پیشنهادی ارتباط دارد. تغییر نحوه بیان و واژگان به کار رفته در متن جدید مبنی بر اتخاذ «گام‌های فوری» برای زمینه‌چینی برای «توقف پایدار خصومت‌ها» به جای عبارت «تعلیق فوری»، در تصمیم ایالات متحده برای حمایت از قطعنامه نقش اساسی داشت. اعضای شورا روز پنجشنبه21دسامبر( 30 آذر1402) پشت درهای بسته در مورد پیش‌نویس قطعنامه اطلاح شده تشکیل جلسه داده بودند، ولی رأی‌گیری را به تأخیر انداختند تا بتوانند با پایتخت‌های خود در مورد تغییرات آن با هدف اجتناب از وتوی دوباره ایالات متحده مشورت کنند.

3- Gaza Genocide Continues After UN Resolution. . kayhan.ir. Sunday 24 December 2023.

[4] - ایران: شنبه 2 دی ماه 1402- شماره 8360.

اسد...
ما را در سایت اسد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : asadollah587o بازدید : 30 تاريخ : جمعه 8 دی 1402 ساعت: 15:31