آموزه های کربلا در مکتب امام حسین(ع)

ساخت وبلاگ

 

بررسی از مرجع آموزه طبق کپی رایت های بررسی از مرجع کربلا طبق کپی رایت در مکتب امام حسین(ع)         

دکتراسدالله افشار

وقتی از امام حسین(ع) و مصیبت هایی که در حادثه بررسی از مرجع کربلا طبق کپی رایت برایشان و اهل بیت وی و یاران با وفایش رفته؛ سخن به میان می آوریم بی اختیار دل و جان و روح ما با واژگان عزت، کرامت، شرافت، شجاعت، درایت، متانت، صلابت، مقاومت، شهادت، اسارت و شکست ناپذیری ارتباط برقرار کرده و همه وجود ما را نه تنها تسخیر می کند بلکه در مسیراعتلا و تعالی قرار می دهد و در سایه و پرتو تعالیم ارزشمند بیان شده؛ ما را با هشداری هوشمندانه ازحضیض ذلت و پستی و زبونی نهی کرده و بازداشته و به اوج شوکت و سربلندی دعوت و رهنمون می سازد. البته در مقابل این تعالیم و مفاهیم عالی، درکربلا شاهد رفتارهای بسیار شنیع و زشت و غیرانسانی از سوی شقی ترین انسان های منفور در حیات بشریت بوده ایم که مورخین و  سیره نویسان آن را به صورت شفاهی، مکتوب و سینه به سینه روایت کرده اند تا همیشه تاریخ و تا دنیا باقی و پا برجاست، با نقل شرارت ها، خباثت ها، زشتی های صورت گرفته درکربلا، خاصه در دو روز تاسوعا و عاشورا این اعمال ننگین از یاد نرود و مسببین آن در همه اعصار و قرون و برای همیشه تا ابدیت و پس از آن مورد لعن و نفرین قرار داشته باشند و در پیشگاه تاریخ؛ جاودانه در آتش ذلت و خواری سوزانده شوند و خاکسرشان بر باد داده شود. 

حوادث رقم زده شده در کربلا نه تنها شیعه را که جهان بشریت را که سر و سری و تعلقی به آزادگی و حقوق انسانی دارد غرق در حزن و اندوه کرده است؛ اما بررسی از مرجع آموزه طبق کپی رایت ای بسیار ارزشمندی در خود دارد که باعث صلابت و استواری جامعه انسانی در برابر بحران ها، نامرادی ها، تلخی ها، مصائب و فراز و فرودها در کوران زندگی می شود.

 آری امام حسین(ع) با نهضت و قیام فساد ستیز خود در کربلا که بس عظیم و شگفت انگیز می نماید، به ریشه ظلم و ستم زده و با آگاهی،  پایه گذار و معمار مکتب حسینی گردید و با افتخار،ستون این مکتب پربار را عزت آفرین و کرامت ساز معرفی نمود  و تداوم این مسیر روشن را نیز با خون خود و اهل بیت خود و یارانش تضمین و بیمه نمود، وچشمان نکته بین و تیزبین تاریخ  نیزتا به امروز براین درایت و هوشمندی امام حسین(ع) صحه گذاشته و مهر تأیید زده است چرا که امام حسین(ع) امروز به همه جهان تعلق دارد و مشی آن بزرگوار محور برگزیده قیام آزادی خواهان دنیا در مواجه با ظلم، ستم، زیادخواهی، افراطی گری، فساد، تروریسم و... شده است.

بی تردید آن که در حوادث کربلا61 ه.ق. ضررکرد و زیان سنگین دید دشمنان امام حسین(ع) بودند که با بی تدبیری و بی درایتی و بدون شناخت از آینده و بر اثر غرور، انتقام جویی ازگذشته، کینه ورزی تاریخی، حب دنیاپرستی، عدم قدرت تحلیل از مجموع شرائط آن روز جامعه و... تاریخ را سیاه نگاشتند و حکم به محکومیت ابد خود در زندان سیاه چال تاریخ دادند.

 امروز یزید، عبیدالله بن زیاد، عمرسعد، شمر، خولی، هرمله و... چهره های روسیاهی هستند که نه تنها در میان اعراب منصف و اصیل جایی ندارند و مورد لعن و نفرین آنان هستند بلکه درنزد مبارزان و آزادی خواهان دنیا نیز منفور و مطرود می باشند.

باید متاسفانه اعتراف کرد؛ دنیای امروزبه اصطلاح متمدن با یدک کشیدن دموکراسی مزورانه و تظاهرریاکارانه پایبندی به حقوق بشری قرن 21، با وجود قلدران استکباری و با تکیه کردن بر جاهلیت مدرن، صف بندی جدیدی را در سطح جهان بوجودآورده است که اگرکسی با آنان نباشد، حق حیات ندارد! واین طرزفکری همان طرزفکری است که موجب صف بندی درکربلا گردید و حوادث محرم سال 61ه. ق. را رقم زد. و نتیجه آن شد که همگان برآن آگاه هستند.

امروزآن صفی باقی مانده و برحق جلوه گرشده که راهبرش حسین(ع) بوده و این مسیرتوسط حضرتش ترسیم گشته است. دنیا اگرخواهان صلح، آرامش، عدالت، اعتماد، شرافت، صداقت، صلابت، رفاه، پیشرفت، دوستی، مودت، محبت، و... است باید به حسین(ع) اقتداکند و از صف یزیدیان زمان فاصله گرفته و خارج شود و با ایشان بر سر ظلم، ستم، فساد، انسان کشی وغارت وچپاول منابع کشورهای ضعیف پیمان نبسته و بیعت ننماید.

آری امام حسین(ع) با اهلبیت و یاران وفادارش این گونه در تاریخ جاودان و ماندگار گشتند. و حسین(ع) نه در سال 61ه. ق. که درهر برهه از زمان باشد و همان شرائط حاکم باشد، همان می کند که در 61ه. ق. کرد.            

یادش همیشه زنده و جاوید و راهش پر رهرو باد.

 

                    شنبه: 24 / 6 / 1397- 5 محرم الحرام 1440- 15 سپتامبر 2018

 

 

اسد...
ما را در سایت اسد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : asadollah587o بازدید : 216 تاريخ : سه شنبه 29 آبان 1397 ساعت: 22:18